MTI Hi-Tech Engineering активно розвиває післяпродажний сервіс для своїх брендів та налагоджує послуги із сервісного обслуговування продукції для кінцевих споживачів. Зокрема, 27 вересня 2022 року Технічний центр МТІ став Авторизованим сервісним партнером KIVI, одного із найпопулярніших виробників Smart-телевізорів в Україні в середньому ціновому сегменті.

Цей український бренд добре знайомий вітчизняним споживачам з 2016 року. Два роки поспіль він отримував золоту медаль у номінації «Телевізор року економ-класу» — нагороду, що відображає вибір та довіру споживачів до бренду. Кожен десятий телевізор, проданий в Україні минулого року — це KIVI.

 

«Для Технічного центру МТІ отримання контракту на проведення гарантійних ремонтів телевізорів KIVI є свідченням довіри виробника, адже в цьому році це перша подібна авторизація від вендора. Більше того, ми не тільки відкриваємо нову авторизацію, а фактично започатковуємо новий для нас напрям – ремонт та  сервісне обслуговування телевізорів», – наголосив Директор MTI Hi-Tech Engineering, Сергій Козловський.

 

Також важливо додати, що окрім KIVI, Технічний центр МТІ приймає на післягарантійне обслуговування та ремонт телевізори будь-яких виробників. Якість ремонту в MTI Hi-Tech Engineering, відповідно, гарантується  завдяки високій кваліфікації інженерів, в арсеналі яких знаходиться все необхідне професійне обладнання та налагоджені прямі поставки оригінальних запчастин.

 

Довідка

MTI Hi-Tech Engineering –  окремий підрозділ в структурі компанії MTI hi-tech дистрибуція. Оновлений Технічний Центр є ланкою, що замикає на собі всі напрямки післяпродажного сервісу (надає послуги з гарантійного та післягарантійного ремонту для корпоративних замовників компанії MTI), в тому числі, й ремонти за гарантією виробників для обслуговування кінцевих споживачів. Компанія уклала контракти з багатьма виробниками техніки і створила повноцінну мережу партнерських сервісних центрів у містах з населенням понад 100 тис. мешканців.

Технічний центр MTI Hi-Tech Engineering зосереджує особливу увагу на розвитку сервісного обслуговування в2с сегменту, зокрема для тих брендів техніки, яка згідно контрактів із вендорами має обслуговуватися компанією МТІ як дистрибутором.